Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy można podpiąć WMSa z linku (link w wiadomości) do QGIS?
08-10-2015, 13:57,
#1
Czy można podpiąć WMSa z linku (link w wiadomości) do QGIS?
Witam wszystkich forumowiczów!

Chciałbym podpiąć mapę ze strony "http://mapa.brodnica.com.pl/www/mapa.php?CFGF=wms&mylayers=+granice+OSM+" do programu QGIS. Czy jest taka możliwość? Jeśli tak to proszę o podanie wskazówek jak to zrobić.

Pozdrawiam!


Wiadomości w tym wątku
Czy można podpiąć WMSa z linku (link w wiadomości) do QGIS? - przez karliTToO - 08-10-2015, 13:57

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  tworzenie prostego WMSa darin0007 4 3 949 17-12-2020, 10:20
Ostatni post: darin0007
  Nie można wczytać wtyczki 'processing' Konrad 3 3 843 27-10-2020, 10:07
Ostatni post: Konrad
  Czy można zautomatyzować funkcję Przytnij georobot 4 11 266 26-10-2017, 00:10
Ostatni post: georobot
  QGIS czy Geoportal - który nawala? skorasp 3 18 436 09-11-2012, 10:20
Ostatni post: brylu
  Czy można dodać GRASS AddOns do QGIS? arkads 1 10 858 09-12-2010, 12:54
Ostatni post: robert
  Gdzie można zgłaszać błędy w QGIS Rayo 1 11 976 13-01-2010, 16:01
Ostatni post: borys
  Czy QGIS to potraf ?? kozak 3 24 520 29-09-2009, 16:28
Ostatni post: kozak

Skocz do: