Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy można podpiąć WMSa z linku (link w wiadomości) do QGIS?
13-10-2015, 10:47,
#3
RE: Czy można podpiąć WMSa z linku (link w wiadomości) do QGIS?
Problem jest dalej, bo mapa nie działa. Uzyłem linku od Cb. Mam dodane warstwy: budynki, adresy, działki, podziałka liniowa ale na mapie ich nie widać. Jak robie widok warstwy to nic sie nie dzieje a okno do przeglądania mapy jest puste. Co do tych WMSów to zależalo mi żeby to była mapa z linku ze wszystkimi warstwami. Jeśli nie ma takiej możliwości to proszę o podanie takiej informacji.


Wiadomości w tym wątku
RE: Czy można podpiąć WMSa z linku (link w wiadomości) do QGIS? - przez karliTToO - 13-10-2015, 10:47

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  tworzenie prostego WMSa darin0007 4 3 713 17-12-2020, 10:20
Ostatni post: darin0007
  Nie można wczytać wtyczki 'processing' Konrad 3 3 592 27-10-2020, 10:07
Ostatni post: Konrad
  Czy można zautomatyzować funkcję Przytnij georobot 4 11 035 26-10-2017, 00:10
Ostatni post: georobot
  QGIS czy Geoportal - który nawala? skorasp 3 18 217 09-11-2012, 10:20
Ostatni post: brylu
  Czy można dodać GRASS AddOns do QGIS? arkads 1 10 745 09-12-2010, 12:54
Ostatni post: robert
  Gdzie można zgłaszać błędy w QGIS Rayo 1 11 838 13-01-2010, 16:01
Ostatni post: borys
  Czy QGIS to potraf ?? kozak 3 24 299 29-09-2009, 16:28
Ostatni post: kozak

Skocz do: