Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legenda
23-10-2017, 19:24, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2017, 19:26 {2} przez karol.stachura.)
#3
RE: Legenda
Musisz mieć jednostki obiektów w mm , a nie metrach. Jeśli będziesz miał w jednostkach mapy ich wielkość będzie się zmieniała w zależności od skali Wink


Wiadomości w tym wątku
Legenda - przez jaskrawy - 14-10-2017, 22:05
RE: Legenda - przez Binko - 16-10-2017, 10:45
RE: Legenda - przez karol.stachura - 23-10-2017, 19:24

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  pusta legenda w QGIS3 sebaq 3 5 059 10-09-2019, 07:39
Ostatni post: sebaq
  Legenda - ograniczenie pozycji (klas warstwy) do obszaru wydruku Michau 1 5 429 19-07-2018, 22:01
Ostatni post: jerresso
  Legenda Kzyhó 2 9 217 07-02-2017, 12:33
Ostatni post: Kzyhó
  Legenda - umieszczanie zestawień hasan1685 1 12 305 08-10-2015, 21:06
Ostatni post: motacilla
  Legenda w poziomie maciejka 3 15 574 21-11-2012, 16:18
Ostatni post: borys
  Legenda do Colormap maciek 0 7 269 26-01-2012, 01:29
Ostatni post: maciek
  kartodiagram - legenda wydruk gringo0704 4 25 120 14-05-2011, 00:02
Ostatni post: gringo0704

Skocz do: