Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akcje Pythona - dodawanie warstw do grupy
23-09-2011, 12:55,
#18
RE: Akcje Pythona - dodawanie warstw do grupy
Udało się, wszystko działa, dzięki.
A polecenie
Kod:
qgis.utils.iface.legendInterface().setLayerVisible (layer, False); qgis.utils.iface.legendInterface().setLayerVisible (layer, True)
odświeży styl i można już zrezygnować z
Kod:
qgis.utils.iface.mapCanvas().refresh()
.


Wiadomości w tym wątku
RE: Akcje Pythona - dodawanie warstw do grupy - przez tomalos - 23-09-2011, 12:55

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie wykryto wsparcia pythona aasky 4 2 513 16-11-2021, 22:31
Ostatni post: xmaziax
  input w konsoli pythona Kzyhó 0 2 992 20-03-2019, 12:48
Ostatni post: Kzyhó
  Akcje w QGIS hasan1685 1 4 559 23-01-2019, 15:18
Ostatni post: xmaziax
  problem z wtyczką pythona i wydrukiem KarolinaDko 2 7 119 06-11-2018, 18:44
Ostatni post: jerresso
  Akcje Rayo 32 123 423 15-11-2016, 11:30
Ostatni post: sebaq
  Kadrowanie rastra - błąd kodu Pythona Niebieska 12 38 756 20-10-2016, 20:45
Ostatni post: Niebieska
  Błąd wyświetlania legendy - grupy/podgrupy banan8 2 9 920 19-09-2016, 09:31
Ostatni post: banan8
  comboBox w konsoli Pythona sevil37 0 6 078 24-04-2016, 21:52
Ostatni post: sevil37
  Błąd wtyczki MetaSearch (błąd pythona) norek_norek 0 8 812 02-01-2015, 10:28
Ostatni post: norek_norek
  menu 'akcje' w formularzu edycji QGIS 2.6 sebaq 0 7 301 05-11-2014, 20:56
Ostatni post: sebaq

Skocz do: