Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quantum GIS. Problem z WMS.
17-07-2012, 07:13,
#1
Quantum GIS. Problem z WMS.
Witam.

Mam problem z wydrukiem mapy z serwera WMS.
Do mojej mapy podłączam serwer WMS, ustawiam wydruk i podczas wydruku występuje błąd w stylu "problem z MAXSIZE serwera WMS" i mapa drukuje się bez warstwy WMS`owej.

W innych programach do obróbki danych GIS problemu z tym nie miałem.

Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z tym ?

Serwer WMS jest zewnętrzny, więc nie jestem w stanie edytować żadnych parametrów pliku MAP.

Pozdrawiam
kamilwydra


Wiadomości w tym wątku
Quantum GIS. Problem z WMS. - przez kamilwydra - 17-07-2012, 07:13
RE: Quantum GIS. Problem z WMS. - przez sebaq - 17-07-2012, 07:57
RE: Quantum GIS. Problem z WMS. - przez kamilwydra - 17-07-2012, 08:00
RE: Quantum GIS. Problem z WMS. - przez borys - 17-07-2012, 08:53
RE: Quantum GIS. Problem z WMS. - przez sebaq - 17-07-2012, 09:02

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Quantum GIS mapa wartości. kamilwydra 4 13 819 13-09-2023, 20:45
Ostatni post: xmaziax
Information Heat map w Quantum GIS mark014 7 28 145 29-09-2013, 13:18
Ostatni post: 4pik
  Quantum GIS 1.8.0.2 kamilwydra 2 13 859 14-02-2013, 13:55
Ostatni post: randyX
  Export rastra z quantum gis do saga gis prawdziwytomasz 0 7 816 27-08-2012, 19:46
Ostatni post: prawdziwytomasz
  Quantum GIS 1.8 podwójne węzły. kamilwydra 1 10 720 20-08-2012, 11:45
Ostatni post: Odoakr
  Quantum GIS powolne odświeżanie w trakcie rysowania kamilwydra 2 17 169 17-08-2012, 07:25
Ostatni post: kamilwydra
  Quantum GIS zrywanie połączenia. kamilwydra 0 7 182 09-08-2012, 12:11
Ostatni post: kamilwydra
  Quantum GIS przenoszenie danych między warstwami. kamilwydra 0 7 475 27-07-2012, 09:15
Ostatni post: kamilwydra
  Wykorzystanie Quantum GIS + MapServer banan8 3 20 732 28-12-2010, 13:11
Ostatni post: tomiecz
  Quantum GIS lookasz 1 10 576 13-05-2010, 09:57
Ostatni post: Odoakr

Skocz do: