Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
edycja dwóch warstw
10-07-2018, 12:17,
#2
RE: edycja dwóch warstw
Witam.

Piszesz konkretnie o edycji topologicznej.
W QGIS wersji 2.x edycja topologiczna dotyczy tylko i wyłącznie 1 warstwy.
Dzisiaj testowałem edycję topologiczną na QGIS 3.2 dokładnie na tym przypadku, o którym piszesz i to działa. Nie wiem jak z wersją 3.0.

Pozdrawiam
Kamil Wydra


Wiadomości w tym wątku
edycja dwóch warstw - przez Yncync - 05-07-2018, 13:49
RE: edycja dwóch warstw - przez kamilwydra - 10-07-2018, 12:17
RE: edycja dwóch warstw - przez Yncync - 24-07-2018, 10:41

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Question Złączenie dwóch przylegających części poligonu w jeden Michau 2 3 389 03-06-2018, 13:01
Ostatni post: [wiki]
  Wyznaczenie środka linii składającej się z dwóch werteksów banan8 4 10 489 15-02-2016, 01:18
Ostatni post: borys
  Wyszukiwanie na dwóch atrybutach. sew 9 25 545 17-03-2015, 12:32
Ostatni post: sebaq
  Problem z łączeniem tabeli atrybutów dwóch warst skorasp 1 9 606 18-02-2014, 00:29
Ostatni post: borys
  Jak zrobić warstwę liniową z dwóch warstw punktowych? skorasp 1 8 843 06-08-2012, 16:58
Ostatni post: skorasp
  wspólny wierzchołek dwóch poligonów vansen 5 17 692 19-01-2012, 21:05
Ostatni post: borys
  Te same granice dwóch sąsiadujących poligonów... Kristoforos 1 10 244 08-05-2010, 14:43
Ostatni post: borys

Skocz do: