Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Qgis a WFS z geoportalu
29-06-2017, 12:04,
#1
Qgis a WFS z geoportalu
Cześć Cool
Mam pytanie odnośnie usługi WFS pobieranej z geoportalu.
Otóż wyskakuje: "Serwer WFS nie obsluguje WFS 1.0.0, lub adres URL jest niepoprawny".

Czy to ja robię coś nie tak czy po prostu jest to jakiś "globalniejszy" błąd ??
WFS z geoserwis śmiga aż miło.
Orientuje się ktoś w temacie?
29-06-2017, 14:58,
#2
RE: Qgis a WFS z geoportalu
Niestety dostęp do WFS Geoportalu jest od 2014 roku zablokowany.
Więcej informacji: http://forum.geoportal.gov.pl/forum/-/me...sage/25365
30-06-2017, 07:12,
#3
RE: Qgis a WFS z geoportalu
Dzięki za informację Kazik


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  WFS z danymi katastralnymi z Geoportalu piotrz90 5 26 082 11-03-2016, 12:03
Ostatni post: Perc
  geoportal 2 - wms i wfs jak dodawać w qgis gregory_3 0 11 367 05-06-2014, 21:51
Ostatni post: gregory_3
Question QGIS-Server WFS zapytanie POST g00ntar 1 20 434 15-07-2013, 15:11
Ostatni post: borys
  Problem z WFS poczatekqgis 0 5 192 22-11-2012, 16:14
Ostatni post: poczatekqgis
  serwery WMS/WFS Ukrainy i Białorusi vansen 1 10 052 11-09-2012, 11:02
Ostatni post: zebro
  WMS, WFS, Google Earth, Google Maps, etc.. pitt 6 33 608 06-02-2012, 11:48
Ostatni post: RobertF
  Pobieranie WFS z geoservera przez QGIS Odoakr 5 19 593 28-12-2011, 19:04
Ostatni post: vansen
  QGIS i WFS geoportalu tomalos 2 16 540 27-04-2010, 11:35
Ostatni post: tomalos

Skocz do: