Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Łączenie punków z linia
26-06-2018, 12:53,
#1
Łączenie punków z linia
Dzień Dobry
Mam problem z połączeniem warstwy liniowej z punktową. 
Sprawa wygląda tak:
- Na podstawie warstwy liniowej, za pomocą wtyczki QChainge wygenerowałem warstwę punktową co 1m.
- Podzieliłem swoją warstwę liniową na różne, nie równe sobie odcinki
- chciałbym teraz połączyć warstwę punktową z nowo utworzoną warstwą liniową. 
Idealnie by było jak by udało się  przypisać np 1 punkt do jednej linii.
Próbowałem wtyczką: "złącz atrybuty wg lokalizacji" oraz sumą i iloczynem i za każdym razem efekt jest niewystarczający.
Najbliższy oczekiwanemu wynikowi dała wtyczka "złącz atrybuty...".
Pozdrawiam
Szymon


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Najkrótsza linia pomiedzy punktami sebaq 0 1 130 27-09-2017, 18:54
Ostatni post: sebaq
  wydruk Atlasu z długiego shp (linia) bbc 2 3 283 06-01-2017, 22:35
Ostatni post: bbc
  Linia ze znaczników andrutt 4 7 641 02-05-2014, 21:30
Ostatni post: andrutt
  Przecinanie linią z opcją trasowania Dave 0 3 317 13-10-2012, 11:00
Ostatni post: Dave
  Łączenie pkt linią zebro 5 9 577 03-01-2012, 17:20
Ostatni post: K2000
  linia do poligonu wojsa 33 71 110 02-03-2011, 20:48
Ostatni post: borys

Skocz do: