Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warstwa ,zapisz jako, geotiff "zasięg"
17-11-2019, 19:57,
#11
RE: Warstwa ,zapisz jako, geotiff "zasięg"
Hmmm, wygląda jak serwer kafli XYZ do wczytania do QGIS, np adres

https://d1okbaoc3xc59g.cloudfront.net/at...59/733.png
jako
https://d1okbaoc3xc59g.cloudfront.net/at...x}/{y}.png

zgodnie co jest opisane np. na tej https://www.xyht.com/spatial-itgis/using...-qgis-3-0/ stronie. Ale niestety, mimo, że QGIS coś tam czyta (ewidentnie coś ściąga z serwera) i nie sypie błędami, to nic się w oknie mapy nie pojawia Sad


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Question Eksport do GeoTIFF dużego obszaru PowLine 8 5 144 27-02-2019, 20:45
Ostatni post: jerresso
  geotiff - kompresja LZW Konrad 2 3 711 11-04-2018, 09:48
Ostatni post: Konrad
  analizy warstw wektorowych - zasięg MM-rudy 8 17 520 13-12-2016, 19:44
Ostatni post: MM-rudy
  Zasięg zgodny z godłem mapy WGS84 megakozak 3 9 557 22-02-2016, 16:58
Ostatni post: Binko
  problem z geoTIFF hotlos 0 5 999 02-04-2015, 10:19
Ostatni post: hotlos
  Zasięg warstwy yagi_bubuo 0 4 688 25-10-2013, 21:27
Ostatni post: yagi_bubuo
  Blokada "zapisz jako" sebaq 4 13 945 13-12-2011, 08:14
Ostatni post: sebaq
  Zapisz obraz jako - pytanie? Ornitolog 4 15 962 23-03-2011, 13:02
Ostatni post: Ornitolog
Smile DBF jako warstwa Romi 2 10 990 27-08-2010, 15:08
Ostatni post: Romi
  GDAL - kompresja plików geotiff Odoakr 6 21 144 19-07-2010, 13:23
Ostatni post: borys

Skocz do: