Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WMS Geoportal
05-11-2018, 19:27,
#1
WMS Geoportal
Cześć. 
Zauważyłem coś niepokojącego. Nie wiem czy to tylko u mnie czy jest to związane z WMS Geoportal.
W momencie podłączenia wms geoportal Qgis automatycznie włącza OTF mode. Nie ważne w jakim odniesieniu pracuje. Z reguły jest to 2180 i w takim układzie też podłączam WMS.
Niby nie jest to problem ale już jak się chce dokładnie pracować na liniach i ich długościach to już to takie proste nie jest. Czy ktoś się spotkał z takim samym przypadkiem??
Pozdrawiam
Szymon
05-11-2018, 19:53,
#2
RE: WMS Geoportal
Ok już problem rozwiązałem. Nie było pytania.
Pozdrawiam


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  WMS Geoportal MiniWolf 0 2 233 16-01-2017, 19:01
Ostatni post: MiniWolf
  WMS z Geoportal 2 maur79 4 9 604 28-08-2014, 21:20
Ostatni post: karol.stachura
  geoportal 2 - wms i wfs jak dodawać w qgis gregory_3 0 8 483 05-06-2014, 21:51
Ostatni post: gregory_3
  niedziałający WMS z geoportal.gov.pl maur79 6 14 195 09-05-2013, 08:56
Ostatni post: maur79
  WMS z geoportal II (rastrowa mapa Polski) hotlos 6 17 251 03-12-2012, 09:02
Ostatni post: hotlos
  Qgis warstwy WMS /Geoportal [SOLVED] Derby 4 32 802 26-12-2011, 15:36
Ostatni post: Derby
  Geoportal WMS piotr 13 46 336 12-11-2009, 09:26
Ostatni post: bergland

Skocz do: